Verzenden & retourneren

 

 

Levering

Voor 12.00 uur besteld is binnen 48 uur in huis!

Bij bestellingen voor 12.00 uur kunnen uw order meestal die dag nog verzenden. Zodra de bestelling is verzonden krijg je bericht van ons. 

De verzendkosten bij bestellingen in Nederland onder de € 100,- zijn € 4,95. Bestellingen boven de 100,- (binnen Nederland) verzenden wij gratis. 

 

 

My-Parcel / PostNL Pakketdienst

Wij versturen onze   pakketjes met MY-PARCEL of PostNL Pakketdienst. Je ontvangt na invulling van alle correcte gegevens aan het einde van de dag een track en trace nummer, zodat je kunt volgen waar jouw pakket op dat moment is.

Voor zendingen buiten Nederland

Voor bestellingen buiten Nederland berekenen wij de PostNL pakketservice tarieven, de tarieven worden hiervoor automatisch berekend, nadat de adresgegevens zijn ingevoerd.

 

Tevredenheidsgarantie

U hebt recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. ook indien u  niet tevreden bent over onze producten  kunt u binnen 14 dagen uw product retour   sturen. In beide gevallen krijgt dan het volledige bedrag van de retour gestuurde goederen terug.   Indien u niet tevreden bent  of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen met onze klantenservice via [email protected], zie verder ook artikel 9 van onze algemene voorwaarden.

 

 

Retourzendingen

Het artikel dient in de originele verpakking opgestuurd te worden na aanmelding via [email protected].    Wij streven ernaar om een retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Na de verwerking ontvangt u bericht NEOFRESH products streeft ernaar om een eventuele terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking te voldoen. In ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen.

Verzendkosten en aansprakelijkheid voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant.

Wij adviseren eventuele retourneringen aangetekend retour te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour!

NEOFRESH products is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!